Personalen på DoggsenCenter

Här ser ni vår fantastiska personal som ni möter i vår anläggning!

SussieLitchi

Sussie Larsson har jobbat på Doggsencenter sedan 2014 med ett uppehåll 2015 då hon gick Himmestalunds utbildningscenters djurvårdsutbildning på utökad nivå. På bilden ser ni henne tillsammans med sin boardercolli Litchi som hon flitigt tränar agillity med. Sussie är en stor vän av djur, natur och friluftsliv och tar gärna en tältnatt i skogen med jämna mellanrum. 

Ester

 Ester Berggren

SabinaWeilai

Sabina Steinborn Persson
Många av våra stammisar känner väl igen henne då hon har varit på Doggsencenter sedan 2011  Under ett år arbetade Sabina på Himmelstalundsgymnasiet för att sedan återvända till sitt älskade Doggsen. Hon har tidigare jobbat inom äldrevården och barnomsorgen med bland annat barn med speciella behov. Människors lika värde är otroligt viktigt för Sabina som på sin fritid engagerat sig i organisationen RFSL ungdom och jobbat med hbtq ungdomar. Och precis som vi andra i Team Doggsen så jobbar Sabina med handledning och stöd till våra unga på rehab och öppenvård. Även Sabina har sin hund Weilai med sig till jobbet som från första början kom till Doggsen som en omplacering. Weilai var rädd och osäker men har nu förvandlats till en trygg och kärvänlig hund med hjälp av Sabina. Sabina och Weilai brinner även för nosework som de tränar flitigt.

 MickeManji

Micke Skanne

  Välkommen till oss på DoggsenCenter och Team Doggsen

 Lite blandat smått o gott!

 
Idag är det 
 
Och klockan är

blandat
 
 
blandat
 
Vill du ha ett namnförslag till din valp, så klicka på knappen. Kanske något av följande 12 710 passar?

Hundnamn

blandat

Här hittar du info och bilder på de flesta hundraser i världen.

Hundraser

Hundpensionat

blandat

Klicka på knappen för att se ett bildspel om
Vimza
och hennes framfart.
Vimza
Vm klar till Italien 2013!
blandat
Här bakom knappen döljer sig ett bildspel om
Doggsencenter
uppbyggnad Hundhotell 3

blandat

WM

För dig som vill se några videoklipp från Vm i Ungern på Frida och Vimza i action , klicka på någon av följande länkar: Skydd  eller Lydnad

blandat

Reportage

Reportage i NT

blandat

Land

Reportage i Land

blandat